Escenari a Portaventura

El 2006 Portaventura em va aprovar un projecte per construir un escenari per a un espectacle de titelles a la zona oriental. Durant un mes vaig estar treballant en un taller del Poble Nou amb un equip de fusters que em construïen l'estructura interna de l'escenari, vigilant la correcte aplicació dels plànols, i, al mateix temps aprofitava l'espai i les eines del taller per fer les muntanyes del fons, massa grans per treballar-les a casa.

 

 

Aquí a dalt, el fons acabat, i al darrere, els bambús ja pintats.

 

El muntatge final de l'instal·lació "in situ" es va haver de fer en només deu dies. Per tant, el dia tres de març, per obra i gràcia de Portaventura, em vaig haver de recloure amb un parell d'ajudants a la Xina mil·lenària de la que no vaig poder sortir fins al tretze, quan per fi vaig donar per acabada la meva obra.

Va ser tota una experiència...

El treball a Portaventura: començant a donar color a l'estructura ja instal·lada

 

 

Els últims dies treballava fins tard a la nit amb llum artificial un cop tothom havia sortit. És una estranya sensació, quan saps que no queda absolutament ningú més en tot l'immens recinte, a banda de la persona que t'espera per tancar les instal·lacions.

 

 

L'escenari acabat.

Actualment ja ha estat sustituit, però s'ha aguantat perfecte durant tots els anys que ha estat en actiu.